KARATE.

SUNCE

Rad karate škole i sportske karate školice naš klub sprovodi već 23 godina, na šta smo naročito ponosni. Ovih 23 uspešnih, lepih i radno provedenih godina sa decom daje nam dodatnu snagu da nastavimo još ambicioznije sa našom jedinstvenom karate školom i sportskom karate školicom prilagođenoj psihofizičkom razvoju dece uzrasta od 3-8, odnosno od 9-16 i više godina.

Počeli smo u obdaništu „SUNCE“ po kojoj smo simbolično i dobili ime, a trenutno radimo i pokrivamo 24 predškolske ustanove. Kroz karate školu i sportsku karate školicu našeg kluba od 1996. godine pa do danas prošlo je više od 16.000 dece. Trenutno u klubu vežba oko 250 dece (članova karate škole), i oko 600 dece (članova sportke karate školice u vrtićima) što nas svrstava u sam vrh sportskih kolektiva po podacima sekreterijata za sport Beograda i Srbije.

U klubu imamo nosioce belih, žutih, oranž, zelenih, plavih, braon a od pre 14 godina i crnih pojaseva, na šta smo naročito ponosni. Ne činjenocom da imamo nosioce majstorskih pojaseve u klubu, već da deca koja su položila za crni pojas pre 14 godina (ima ih preko pedesetoro) treniraju već 23 godina i bili su nam prvi članovi.