KONTAKT.

Sportska školica i karate škola „Sunce“ postoji od septembra 1996.

Ona kao takva je jedinstvena sportska školica i karate škola jer pruža vašim mališanima zabavan i dinamičan način sticanja prvih koraka u rekreaciji i sportu. Kroz te prve korake uspevamo da prepoznamo sposobnost i talenat deteta i usmerimo ga ka najoptimalnijem izboru sporta u starijem uzrastu.

Sportska školica „Sunce“ je organizovana tako da omogućava bezbedan početak i treniranje najmlađih članova uzrasta od 3 do 6 godina.

I ako će ovo biti prva godina rada sportske školice u našem klubu, što se tiče iskustva i stručnosti u radu sa ovim uzrastom i u ovoj oblasti, iskustva, znanja i stručnosti neće nam nedostajati. Zato što sportsko rekreativni klub „Sunce“ sprovodi karate školu sa predškolskom, ranoškolskom, školskom i takmičarskom decom već 24 godina, i kroz karate školu je prošlo oko 17.500 dece.

Trenutno u klubu vežba oko 600 članova u sportskoj karate školici, 150 u karate školi, 40 u fitnes grupama, 30 u kik boksu i 30 u TRK SUNCE. Od prvog dana opredelili smo se za teritoriju Novog Beograda, obuhvatajući blokove 44, 45, 61, 62, 63, 64, 70a, 71 i 72.