Uzbudljivi vikend u karate svetu je pred nama! Decathlon centar biće domaćin polaganja i Završnog Karate Turnira koji će se održati 17. i 18. juna. Očekuje se da će ovaj događaj privući mnoge zaljubljenike u ovu drevnu borilačku veštinu.

 

Polaganje, koje će se održati u subotu, 17. juna, predstavlja važan trenutak za sve članove Sportskog kluba Sunce koji su predani svom napretku i razvoju u ovoj disciplini. Sudije će pokazati veštine i znanje, i procenjivaće tehniku, snagu, brzinu i preciznost naših članova. Polaganje je ujedno i prilika za napredovanje u karate rangovima, a mnogi polaznici s nestrpljenjem čekaju da postignu svoje sledeće karate zvanje.

Završni Karate Turnir održaće se u nedelju, 18. juna, i biće kruna ovog karate događaja. Takmičari  karate kluba Sunce pokazaće svoje veštine i takmičiće se u različitim kategorijama. Očekuje se da će turnir biti prepun uzbudljivih borbi, gde će takmičari prikazati svoju agilnost, taktiku i borbeni duh.

Decathlon centar Novi Beograd, kao domaćin ovog događaja, pruža idealan prostor za održavanje turnira. Opremljeni su vrhunskim borilištem, gde će takmičari imati priliku izraziti svoje veštine na najbolji mogući način. Decathlon takođe nudi udobnost za publiku, koja će uživati u spektaklu i podržati svoje favorite.

Svi ljubitelji karatea, bez obzira na starost, pozvani su da dođu i uživaju u ovom događaju. Ovo je prilika da se iskaže podrška mladim talentima i iskusnim borcima koji su posvećeni karateu. Očekuje se da će atmosfera biti puna uzbuđenja, adrenalina i fer-pleja.

Polaganje i Završni Karate Turnir SPORTSKOG KLUBA SUNCE u Decathlon centru Novi Beograd sigurno će biti nezaboravni događaji u karate zajednici. Sve sudije, bez obzira na rezultate, mogu biti ponosni na svoj trud, predanost i hrabrost koju su uložili u pripremu za ovaj događaj.

Pridružite se ovom karate spektaklu 17. i 18. juna u Decathlon centru Novi Beograd, i budite svedoci izuzetne borbe, snage i karate duha!

 

SPORTSKI KLUB SUNCE

Subota 20.06 – trčanje 10km sa usponima i nizbrdicama. Lepota prirode je davala samo dodatnu energiju da se izdrži današnji zahtevni trening. Usput su nam društvo pravile ovce, koze i jarići 🙂

online karate trening

 

Za sve zainteresovane članove počeli smo sa online karate treninzima. Želja nam je da se deca aktiviraju, rekreiraju, druže, vide i razmenjuju misli, podstaknu motorički intelekt, socijalizuju i zainteresuju za ovaj vid treniranja. Već prvih dana imali smo veliki broj zainteresovanih pa želimo sa vama da podelimo ovo novo iskustvo. Ukoliko je još neko zainteresovan pozovite  možete kontaktirati trenera Stevana Nikolić na 064/164-8886.

Predivno jutro, predivna priroda, energija, blesavo društvo, Košutnjak, Beograd, Srbija. Danas smo trčali uspone i brda 11km !!! Odličan trening, odlični rezultati, veliki napredak svih. Velika zahvalnost drugarima za divno jutro. 😀💪🏆