Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da učestvujete na našem prvom
međunarodnom karate turniru KUP SUNCA koji će se održati 04. novembra 2018 u Beogradu u Hali sportova “Ranko Žeravica” Novi Beograd, Pariske komune 20 sa početkom u 10h kate, a u 13h borbe.
Pored učešća na ovom velikom događaju, učesnici, treneri, sudije , i zvaničnici imaće priliku da uživaju u istorijskim i kulturnim znamenitostima glavnog grada Beograda.
Želja organizatora je da promoviše karate, a mi vam garantujemo fer suđenje, zdravu atmosferu, srdačno gostoprimstvo i odličan tretman. KUP Sunce je nekomercijalni turnir, i potpuno posvećen karateu i njegovoj promociji, pa vas ovom prilikom pozivamo da vašim učešćem uveličate ovaj događaj.

Prijava

Svim učesnicima turnira omogućili smo elektronsku prijavu na turnir 24/7, a moguće su i prijave putem emaila: prijava@sporskiklub.com uz obavezno popunjavanje tabele koju možete preuzeti ovde. Poslednji dan za prijavu je petak 02.novembar 2018 god, u 24:00. Naša preporuka je da koristite elektronsku prijavu. Pojedinačna kotizacija iznosi 1.200 rsd, a ekipna 1.500 rsd.

 

Ostale informacije

Organizator je pripremio medalje i pehare za najbolje takmičare u borbama i katama apsolutni nivo. Svi  učesnici u katama god. 2009 i mlađi dobiće učesničke medalje. Najuspešniji klubovi u katama, bormama i ukupnom plasmanu dobijaju pehare. Organizator na turniru uvodi Video Challenge, online video prenos, i druga iznenađenja.

CategoryUncategorized
     © 2017 Sportski klub Sunce

Coded by Sunce